Werkwijze

Samen gaan we kijken naar jouw leven/verhaal. Jij bent altijd het uitgangspunt. Wat is er precies gebeurd in deze situatie? Wat overkomt je en wat is je eigen aandeel in de situatie? We gaan onderzoeken wat het met je doet. Welke emoties voel je, ben je boos,verdrietig, val je stil, etc. Door mij een stukje mee te laten lopen en kijken, krijgen we antwoorden op deze vragen en kan ik je je handvatten aangereiken. Zo kan je op eigen innerlijke kracht weer verder en de verantwoordelijkheid nemen over je leven.

We hebben allemaal een lichaam, verstand, gevoel en intuïtie. Een van deze kwaliteiten is je hoofdkwaliteit en is dus het beste ontwikkeld. Samen gaan we kijken welke dat bij jou is. Door de hoofdkwaliteit te verbinden met de andere kwaliteiten, ontstaat er een draagvlak en is er balans. Vanuit dit draagvlak en de handvatten die je mee krijgt, is er een nieuw startpunt om beter met de situatie om te gaan (en ben je voorbereid op eventuele situaties die kunnen ontstaan in de toekomst).

Want er is geen dag zonder nacht. Als emoties zoals verdriet of boosheid onderdrukt worden, wordt de vreugde en blijdschap echt niet groter. Onderdruk je het één, dan onderdruk je ook het ander. Dus door emoties te onderzoeken en een plaatsje te geven mag het er beide zijn.

Resultaat

Door inzicht te krijgen in je eigen handelen, je doen en laten, kun je steeds meer het mens worden zoals je bedoeld bent. Je gaat de dingen doen, omdat je ze wilt doen, niet meer omdat je jezelf anders schuldig voelt, of omdat je geen nee kan zeggen. Je doet het vanuit liefde voor jezelf en voor een ander. Voor jezelf maar ook voor je omgeving word je betrouwbaarder en een beter gezelschap. Je gaat beter functioneren in je privé leven en in je werksituatie.

Hierdoor ervaar je steeds meer momenten van blijdschap, dankbaarheid, vreugde en geluk. Je komt weer vol in het leven te staan en kan weer genieten.

Kosten

Kosten per sessie: € 75. Een sessie/gesprek duurt gemiddeld 1,5 uur.

Annuleren: Bent u verhinderd voor een afspraak, dan dient u dat maximaal 24 uur van tevoren te laten weten. Helaas komt het regelmatig voor dat afspraken niet tijdig worden afgemeld. Dan ben ik genoodzaakt de kosten door te berekenen.

Overige info:

Parkeren: Voor het huis is voldoende ruimte om gratis te parkeren.

Wachtruimten: Er helaas is geen wachtruimte aanwezig, als eventueel alternatief is er op loopafstand (3 minuten lopen)  een klein winkelcentrum. 

Top