Over Mij

In 2013 woonde ik samen met mijn toenmalige vriend. Steeds vaker kreeg ik het gevoel dat ik het niet meer wist, wat wilde ik en wie was ik eigenlijk? Ik deed vaak wat mensen van mij verwachten en durfde niet voor mezelf op te komen. Bang om afgewezen te worden of dat mensen mij niet meer aardig zouden vinden. Niet lang daarna kwam ik in een crisis situatie terecht en verloor ik mezelf helemaal. Mijn baan hield op, relatie werd verbroken, ik moest weg uit mijn huis en ook het contact met mijn vrienden ebde steeds verder weg.

Door de hulp van een goede psychosociaal therapeute kon ik mijn leven een nieuwe wending geven. Langzaam kreeg ik weer zin om de dag te beginnen i.p.v. dat ik hoopte dat deze dag al voorbij was. Ik kon beetje bij beetje weer gaan genieten van de kleine dingen en nog belangrijker, ik ben mezelf gaan ontdekken. Ik wist eindelijk wat ik wilde en deed niet meer alleen wat mensen zeiden wat goed voor me was. Ik ging steeds beter in mijn vel zitten en besloot toen zelf de 3 jarige opleiding tot psychosociaal therapeut te gaan volgen bij centrum Marieke de Bruijn.

Deze opleiding ben ik gaan doen omdat ik geloof in de methode en ik het andere ook gun. Ik heb ervaren hoe het voelde om hulp nodig te hebben en geen uitweg te zien. Hoe spannend dat het kan zijn om hulp te zoeken en iemand te gaan vertrouwen.Om die reden ben ik begonnen aan de opleiding, Ik gun het jou ook om jezelf te leren kennen, beter in je vel te zitten en achter je keuzes te gaan staan.

Merel Psychosociaal Therapeut

Top